Na mijn opleiding in Sint-Lucas te Gent, waar creativiteit en vernieuwing steeds voorop staan, en met vooraf een artistieke opleiding, ben ik al vlug zelfstandig een kantoor gestart in het jaar 1998.

Als vrouw ben ik steeds op zoek naar esthetiek en functionaliteit welke beide even belangrijk zijn voor een aangename woonomgeving te bekomen.

Zowel de hedendaagse moderne bouwstijl, als de landelijke bouwstijl vormen voor mij telkens een even grote uitdaging. Voor de beide bouwstijlen is het ruimtelijk gevoel en de lichtinval belangrijk. Het ontwerp groeit op basis van het wensenpakket van de bouwheer, en de omgeving waar het project moet komen.

We vertrekken vanuit de ruimtelijke beleving van binnenin de woning en de cruciale zichten naar buiten. Het is een constant spel tussen de ruimtelijkheid binnenin en de architecturale uitstraling van de  woning buitenaf.  Een aslijn, verrassingseffecten enz.., kunnen de woning vaak ruimer laten lijken dan dat ze werkelijk is. Elk detail is belangrijk, want het is geen detail, de details bepalen het karakter van de woning. Samen met het concept, speelt de keuze van de materialen ook een belangrijke rol. Met passie voor nieuwe ideeën, architecturale vormen en boeiende materialen zoeken we naar een persoonlijk ontwerp welke perfect past bij de persoonlijkheid van de opdrachtgever.

Naast het ontwerp moet het kostenplaatje van het project ook in balans zijn, met het voor opgestelde budget van de bouwheer. Daarom wordt er steeds bij het tweede ontwerp een gedetailleerde kostenraming gemaakt, om goede financiële beslissingen en keuzes te kunnen maken tijdens de ontwerpfase.

Een nauwe samenwerking met studiebureau, stabiliteit, EPB – en ventilatie zorgen ervoor dat de woning voldoet aan de laatste eisen, waardoor een mooie woning toch voorbereid is naar toekomstige verplichtingen.

Door een goede samenwerking met geselecteerde aannemers kan het project perfect worden uitgevoerd, zodat de verwachtingen van de bouwheer worden vervuld.